Szavazz a YoUDay-re és a sportoló egyetemistákra!

2017, január 5 - 10:21
Az év legjobb debreceni rendezvényei között a Debreceni Egyetem gigantikus tanévnyitó stadionshow-jára, az öt jelölt sportoló között pedig az intézmény három hallgatójára is lehet voksolni Dehir.hu szokásos évi szavazásán.

Az országban korábban még soha nem látott stadionshow-val bizonyította a Debreceni Egyetem közösségi összetartó erejét tavaly szeptember 28-án. A lézershow, tűzijáték és sztárfellépők szereplése mellett a szervezők a mintegy húszezres tömeget is megmozgatták a Nagyerdei Stadion lelátóin. A programra az egyetemi polgárság és az egyetemi fenntartású köznevelési intézmények mellett több ezer érdeklődő is kínácsi volt.

A Dehir internetes hírportál szakmai zsűrije idén öt eseményt, köztük a yoUDay-t is jelölte a „Az év legjobb debreceni rendezvénye” címre. Az olvasók január 10-én délig voksolhatnak kedvencükre itt.


Az év sportolója kategóriában a Debreceni Egyetem három hallgatóját is jelölte a hírportál. Köztük a többszörös világbajnok és világcsúcstartó uszonyos úszó Senánszky Petrát, aki januárban kapja meg biológia szakos diplomáját. Várja a szavazatokat a Kerpely Kálmán Doktori Iskola PhD hallgatója, a DHSE-PMD Vívóegyesület fiatal versenyzője, a magyar bajnok párbajtőröző Mihály Kata. És lehet voksolni továbbá az igazságügyi igazgatás szakon első éves Horváth-Pásztor Bettinára, a DVSC-TVP kézilabdacsapat hálóőrére. A kiváló egyetemi sportolókra is január 10-án délig adhatják le szavazataikat az olvasók.
forrás: dehir.hu
Sajtóiroda-TB

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.