Tisztelet a jubilánsoknak

2021, október 19 - 09:40
65, 60 illetve 50 éve végzett egykori hallgatóit köszöntötte a hétvégén a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kara. Az Aulában megrendezett vasárnapi ünnepségeken több mint 60-an vették át jubileumi diplomájukat.

Az Általános Orvostudományi Kar vasárnap megrendezett jubileumidiploma-átadó ünnepi ülésén Mátyus László dékán köszöntötte azokat, akik 65, 60, illetve 50 éve vették át orvosi diplomájukat.
 
- Szorgalmasan és esküjükhöz híven odaadó munkával szolgálták a magyar egészségügyet, és szereztek elismerést, megbecsülést itthon és külföldön hazánknak és az Alma Maternek. Köszönet és tisztelet áldozatkészségükért, becsületes helytállásukért. Legyen életpályájuk példaértékű a fiatal kollégák számára – hangsúlyozta Mátyus László.  

A vas- (65), gyémánt- (60) és aranydiplomákat (50) a kar dékánja adta át az egykori hallgatónak. A jubileumi diplomát 109-en igényelték, közülük 63-an vették át az oklevelet a vasárnap megtartott ünnepségeken, a Debreceni Egyetem Főépületének Aulájában. 

Sajtóiroda - CzA


 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.