yoUDay - your day

2016, szeptember 12 - 10:37
Fellépőként és a közönség soraiba is várja négyezer külföldi hallgatóját a Debreceni Egyetem, tanévkezdő stadionshowjára.

Az őszi szemeszterben is ezer külföldi „gólya” érkezik a cívisvárosba, akik hamarosan testközelből is megtapasztalhatják, milyen egy negyvenezres közösség, a Debreceni Egyetem tagjának lenni. Szeptember 28-án az intézmény hallgatói és dolgozói gigantikus showműsorral köszöntik a tanévet a Nagyerdei Stadionban.

Az ország felsőoktatási intézményei közül a Debreceni Egyetemen tanul a legtöbb külföldi hallgató. 100 országból mint négyezer diákot fogad az intézmény. Van, aki 16 ezer kilométert utazott Új-Zélandról, hogy Debrecenben szerezzen diplomát, és Európán túl olyan egzotikus országokból is érkeztek diákok egyetemünkre, mint Bahrein, Belize, Benin, Fidzsi-szigetek, Laosz, Mauritius, Mianmar, illetve Togó.


A yoUDay-re a legnépszerűbb magyar előadókkal, nagyszabású műsorral és látványos lézershow-val, több száz egyetemista bemutatójával és a számukra fenntartott külön szektorral várják a közönség soraiba a külföldi hallgatókat. De a nemzetek diákcsoportjai maguk is bemutatkoznak: a különböző országokat képviselő hallgatók zászlóikkal vonulnak majd be a Nagyerdei Stadionba.

A belépés minden hallgatónak ingyenes, és minden diák további két vendéget regisztrálhat a rendezvényre kedvezményes áron, résztvevőnként 500 forintért. A további jegyek ára 3900 forint.A belépők a Nagyerdei Stadion weboldalán keresztül a yoUDay logójára kattintva és a hálózati (Neptun) azonosítót megadva igényelhetők. A külföldi diákoknak a rendszer a „D” szektorban ajánlja fel a helyeket. Személyesen vagy készpénzzel szeptember 12-étől lehet belépőket vásárolni a Nagyerdei Stadion oldalában található DVSC shopban, valamint az egyetem főépületében található Campus Pont jegyirodában.

 

Gyere és ünnepelj Te is a Debreceni Egyetemmel!
Az egyetem napja, a Te napod!

 

Sajtóiroda-TB


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.