Év Honlapja szavazás

2019, szeptember 24 - 11:22
Négy kategóriában is lehet voksolni a Debreceni Egyetem weboldalaira a Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett versenyen. Szavazzon az egyetem modern és funkcionális portáljaira, hogy az intézmény nyerje az Év Honlapja 2019 kitüntető címet!

A Debreceni Egyetem internetes felületei teljes egészében megújultak és egységessé váltak az elmúlt években. Ma már az intézményé az ország legnagyobb egyetemi portálcsaládja, számos egyedi fejlesztett funkcióval, rengeteg interaktív tartalommal. Így négy kategóriában is jó eséllyel indul az Év Honlapja 2019 versenyen, amelyre először nevezett az egyetem.

Az egészségügy kategóriában várja a közönség szavazatait a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház weboldala, amely az év első felében újult meg azzal a céllal, hogy az egészségügyi intézmény által nyújtott szolgáltatásokról, az orvosokról, a helyszínekről tájékoztassa a betegeket és a hozzátartozókat.

Az applikációk versenyében voksolni lehet a UD Mediversity mobilalkalmazásra, amely a Debreceni Egyetem egyedülálló egészségügyi ellátáskereső fejlesztése a Klinikai Központ és a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház szolgáltatásaihoz.

Az oktatás kategóriában a Debreceni Egyetem letisztult, minimalista design-t követő honlapja méreti meg magát, amely igyekszik megfelelni a nemzetközi elvárásoknak. A szolgáltatások között pedig a Debreceni Egyetem Konferencia weboldala szállt versenybe.

A weboldalakra ide kattintva lehet szavazni 2019. november 8-ig. Az érvényes voksoláshoz Facebook-profil szükséges. 

Sajtóiroda-TB


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.