Egy vérből valók vagyunk!

2019, szeptember 27 - 10:33
Több, mint 20 ezer ember énekelte együtt a Debreceni Egyetem második himnuszát, a Nélküled című slágert a yoUDay-en. A tanévnyitó stadionshow legfelemelőbb pillanatairól készült videó már látható az egyetemi YouTube csatornán.

Nélküled nincs youDay, avagy a Debreceni Egyetem tanévnyitó bulija nem múlhat el az Ismerős Arcok slágere nélkül. Az idei, negyedik stadionshow-n is felcsendült a népszerű sláger.

Az első sorokat Mispál Manka, az egyetemi gyakorlóiskola 3. osztályos tanulója énekelte a Nagyerdei Stadionban, majd a Kodály Zoltán Ifjúsági Vegyeskar és az Odeon-ZeneTheatrum színinövendékei csatlakoztak hozzá, akik az idén 100 éves DEAC színeiben álltak színpadra. A Nagyerdei Stadion közönsége egy emberként énekelte: mi egy vérből valók vagyunk! A dal és a Debreceni Egyetem közösségi ereje is magáért beszél a videóban, amit eddig több, mint 800-an néztek meg a YouTube-on.

Sajtóiroda-MM


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.