Fókuszban a külföldi lehetőségek

2019, október 14 - 11:34
Nemzetközi ösztöndíjprogramokról, szakmai gyakorlatokról, nyári egyetemekről és munkalehetőségekről tájékozódhattak a Debreceni Egyetem hallgatói október 8-12. között az Erasmus Days elnevezésű programsorozaton.

A külföldi tapasztalatszerzésre nyitott hallgatók számára szervezett rendezvények nyitányaként kedden Mobility Cafet tartottak a Nagyerdei Víztoronyban.  Az egyetem Nemzetközi Irodájának munkatársa, valamint a Campus Mundi képviseletében a Tempus Közalapítvány szakértője az ösztöndíjprogramok részleteiről tájékoztatta az érdeklődő diákokat.

Az Erasmus Dasy részeként szerdán 21. alkalommal rendezték meg a Külügyi Börzét a Debreceni Egyetem Főépületében. 

- Az októberi időpont nem véletlen, célunk, hogy már tanévkezdéskor tájékoztassuk a hallgatókat a különböző lehetőségekről, ösztöndíjakról ezzel is biztosítva szakmai fejlődésüket, külföldi tapasztalatszerzésüket – hangsúlyozta az esemény megnyitóján Jánosy Orsolya, a Nemzetközi Iroda vezetője.

A Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzat Külügyi Bizottsága által szervezett rendezvénysorozat zárásaként, október 11-12-én Erasmus Reggelit tartottak az egyetem különböző campusain.
Az Erasmus Days részleteiről ide kattintva olvashatnak.
Sajtóiroda


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.