yoUDay 2019 – ezt látnod kell!

2019, november 18 - 15:07
Az egyetem napjának legemlékezetesebb pillanatait idézi fel a most megjelent videó. A Debreceni Egyetem egyedülálló tanévnyitó stadionshow-jára, a yoUDay-re idén több mint húszezren voltak kíváncsiak. A szervezők pedig már kitűzték a 2020-as yoUDay időpontját is!

Monumentális buli, egyedülálló fény- és hangtechnika, sztárfellépők, 100 éves DEAC, páratlan közösségi élmény, profi szervező csapat – kinek mitől maradt felejthetetlen idén a yoUDay?  Elevenítsük fel az esti show legkülönlegesebb momentumait az Atomic Media kisfilmjével!


Készítette: Mocsári Ádám, Péteri Márk, Harsányi Alex, Juhász Dávid, Mocsári Anna, Muszka Tamás, Juhász Dávid.

A 2020-as yoUDay időpontját érdemes már most beírni a naptárba. Jövőre szeptember 16-án jön az egyetem napja, a TE napod! Ez lesz az ötödik. Te ott leszel?

Sajtóiroda-TB

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.