Sportlétesítményekért Emlékdíj

2019, november 19 - 10:39
Rangos elismerésben részesült a Debreceni Egyetem. A Sportlétesítmények Magyarországi Szövetsége a sportlétesítmények fejlesztése terén végzett munkájáért adományozott kitüntetést az intézménynek.

A Sportlétesítmények Magyarországi Szövetsége 1991-ben alakult meg azzal a céllal, hogy összefogja a szakmában működő intézményeket, létesítményeket és érdekvédelmi szervként működjön. 2005 óta pedig Sportlétesítményekért Emlékdíjjal ismeri el az olyan intézmények, szervezetek, illetve települési önkormányzatok munkáját, melyek sokat tesznek a sportért és a sportlétesítmények megfelelő színvonalú fenntartásáért.

Idén a Debreceni Egyetem kapta kitüntetést, mellyel az intézmény hallgatók és dolgozók érdekében végzett sportlétesítmény fejlesztéseit, valamint az egészséges életmódra nevelésért tett erőfeszítéseit jutalmazták.  A díjat a szövetség szakmai találkozóján vette át Balogh László, a DE Sporttudományi Koordinációs Intézetének igazgatója kedden a Kaposvár Arénában.

Sajtóiroda - TB


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.