Új videón a Főépület

2016, november 8 - 16:00
A Debreceni Egyetem Főépülete a város egyik jelképe. Naponta több ezer hallgató, oktató, valamint turisták százai keresik fel.

Alig egy hete áll az épület előtt az egykori névadó, gróf Tisza István szobra. Az egyetemi tévé stábja madártávlatból örökítette meg Főépület előtti, szoborral gyarapodott Egyetem teret. Kisfaludi Stróbl Zsigmond alkotása, a miniszterelnök első magyarországi köztéri ábrázolása kalandos sors után került végleges, méltó helyére a Debreceni Egyetem elé. Nézze meg rövid videónkat, amelyet a Multimédia Kompetencia Központ munkatársai készítettek.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ