Hírek - Meteorológiai Tanszék

24 nov
2022. évi Őszi Kari Tudományos Diákköri Konferencia
A Földtudományi Intézet 2022. november 25-én 14:00 órai kezdéssel rendezi meg a 2022. évi őszi kari TDK földtudományok szekcióját.
01 ápr
Nemzetközi dróntechnológiai workshop a Földtudományi Intézetben
A Természetföldrajzi és Geoinformatikai Tanszék a Harmonious - COST Action támogatásával nemzetközi dróntechnológiai workshopot szervez március 30-án.
06 ápr
35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia
A 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK) Fizika-Földtudományok-Matematika (FiFöMa) Szekcióját 2021. április 6-9. között rendezték meg.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.