Nemzetközi dróntechnológiai workshop a Földtudományi Intézetben

2022, április 1 - 11:45
A Természetföldrajzi és Geoinformatikai Tanszék a Harmonious - COST Action támogatásával nemzetközi dróntechnológiai workshopot szervez március 30-án.

A Természetföldrajzi és Geoinformatikai Tanszék a Harmonious - COST Action támogatásával nemzetközi dróntechnológiai workshopot szervez 2022. március 30. szerdán. A témák között egyaránt megjelennek a precíziós mezőgazdaság, ökológia, hidrológia területén alkalmazott legmodernebb drón-alapú monitoring fejlesztések. Az angol nyelvű rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A helyszínen minden regisztrált résztvevő vendégünk egy ebédre és a kávészünetek frissítőire. Az eseményhez Zoom platformon keresztül online is lehet majd csatlakozni. Részletes program és regisztráció az alábbi honlapon:

https://www.costharmonious.eu/.../18/final-general-assembly/


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.