TTK 70

2019, október 6 - 10:00
Jubileumi ünnepséggel kezdte meg évfordulós rendezvénysorozatát a fennállásának 70. évfordulójára emlékező Természettudományi és Technológiai Kar.

Tehetség, Tudás, Kiválóság… így foglalta össze a TTK (Természettudományi és Technológiai Kar) lényegét Pintér Ákos, általános rektorhelyettes, a Kar korábbi dékánja 2019. október 4-én a 70 éves TTK jubileumi ünnepségen. A Kar az évforduló alkalmából megalapította a Pro Facultate-díjat, amelyet olyan jelenlegi és korábbi oktatók, dolgozók és hallgatók kaphatnak meg, akik hosszú időn keresztül tartós és kimagasló tevékenységükkel hozzájárultak a TTK fejlődéséhez. A Földrajz Intézet munkatársai közül Dr. Csorba Péter, Dr. Kerényi Attila, Dr. Lóki József és Dr. Teperics Károly vehették át ezt a díjat.

Gratulálunk kollégáink sikereihez és munkájuk elismeréséhez!

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.