Tájökológiai Konferencia 2022

2022, július 6 - 00:00

Tudjuk, hogy sokan várták már a IX. Magyar Tájökológiai Konferenciáról szóló legfrissebb információkat. Ezt felelősséggel csak most (a rendezvény előtt 2 hónappal) tudtuk megtenni. Köszönjük a türelmet!

A tél végén küldött körlevelünkben tett ígéretünket megtartva, a konferencia jelenléti lesz.

A helyszín: Nádudvar, Ady Endre Művelődési Központ (Ady tér 10.). 

Az időpont: 2022. augusztus 25-27.

A konferencia korábban ígért részvételi díját is tudjuk tartani, azaz 40.000 Ft. (lektorált e-tanulmánykötettel, poszter kiállítással, csütörtöki vacsorával, pénteki ebéddel és vacsorával, mindkét napra büfével). A legjobb előadások a print Földrajzi Közleményekbe kerülhetnek.  A regisztrációs csomagban pedig egy klasszikus nádudvari meglepetés lesz.

Augusztus 25-26-án (csütörtök, péntek) lesznek az előadások, 27-én pedig egy nagyon izgalmas szakmai kirándulást tervezünk. 

A részleteket a mellékelt pdf körlevélben olvashatják, amelyből közvetlenül egy kattintással elérhető egy google űrlap, amelyet július 25-ig kitöltve véglegesíthető a regisztráció. 

 

A konferencia részletes programja.

 

Debreceni Egyetem, Földtudományi Intézet

 

mtk_nadudvar_korlevel.pdf

mtk_tanulmanyok_formai.pdf


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.