Események

02 már
Koszorúzással és galéria-megnyitóval kezdődik idén az Arany Napok március 2-12. között rendezett programsorozata a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma és Általános Iskolája Arany János téri feladatellátási hely szervezésében.

Laborfejlesztés

A Földtudományi Intézet laboratóriumának felújítása.2020 év végén kezdődött el az a több millió forint értékű felújítási munka, amelynek eredményeként a Földtudományi Intézet Kémiai Épületben található laboratóriuma jelentősen megújul.


Feliratkozás DE Természettudományi és Technológiai Kar RSS csatornájára

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.